سمبوسه

مواد لازم برای تهیه ۶ سمبوسه:

نان لواش                                        ۶ عدد

گوشت چرخکرده                              ۲۰۰ گرم

سیب زمینی                                  ۳ عدد متوسط

پیاز                                              ۱ عدد متوسط

جعفری خرد شده                           ۱ فنجان

نمک، فلفل و زردچوبه                     به مقدار لازم

روغن                                          به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و کمی سرخ می کنیم وقتی کمی طلایی شد زردچوبه را اضافه کرده و گوشت را هم به آن اضافه می کنیم و با پیاز کاملاً تفت می دهیم. سیب زمینی ها را که از قبل آب پز کرده ایم نگینی خرد کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم جعفری را هم داخل بقیه مواد می ریزیم نمک و فلفل را هم در این مرحله اضافه می کنیم و بعد از ۲-۳ دقیقه این مواد را از روی حرارت بر می داریم مقدار فلفل بستگی به ذائقه شما دارد ولی اصولاً سمبوسه باید تند باشد. نان ها را به صورت مستطیلی می بریم  و مقداری از مواد را داخل آن قرار داده و به صورت مثلثی می پیچیم و سپس در روغن سرخ می کنیم. این غذا با سس گوجه فرنگی و یا سس فلفل بسیار خوشمزه خواهد بود. نوش جان