خورش به و قارچ:

خورش به و قارچ:

(یک غذای فوری)

 

مواد لازم برای ۲ نفر:

به                         ۱ عدد نسبتاً درشت

قارچ                      ۱۰ عدد

آلو بخارا                 ۱۵ عدد

رب گوجه               ۱ قاشق سوپخوری

پیاز                      ۱ عدد متوسط

روغن                   به مقدار لازم

نمک،زردچوبه       به مقدار لازم

زعفران               کمی

این غذا را من دیشب چون عجله داشتم و وقت کافی برای پختن گوشت نداشتم درست کردم مزه اش هم خوب شد. شما هم می توانید از این غذا به عنوان یک غذای فوری استفاده کنید.

اول پیاز را با روغن کمی تفت میدیم نیازی نیست خیلی سرخ بشه.یه کمی زردچوبه اضافه می کنیم.سپس رب گوجه را اضافه کرده یک تفت میدیم که خوش رنگ تر بشه سپس آب را به خورش اضافه میکنیم. فارچها را کمی درشت خرد میکنیم مثلاً هر قارچ متوسط را ۴ یا نهایتاً ۶ تکه میکنیم و به این مواد اضافه می کنیم توجه کنید اگر قارچ را به مواد در حال سرخ شدن اضافه کنید خیلی آب می اندازد و کوچک می شود در حالیکه اگر در این مرحله اضافه کنیم خیلی بهتر می ماند.بعد از اینکه قارچ را اضافه کردیم به خرد شده و آلو را نیز به همراه نمک و زعفران اضافه می کنیم و در حدود ۱ ساعت میگذاریم تا جا بیفتد تا برنج شما آماده شود خورش هم آماده سرو خواهد بود. امیدوارم لذت ببرید

طرز تهیه املت قارچ

 

طرز تهیه املت قارچ

 

مواد لازم برای ۲ نفر:

تخم مرغ                   ۳ عدد

گوجه فرنگی             ۴ عدد متوسط

فلفل دلمه ای            ۱ عدد

پیاز                            ۱ عدد متوسط

قارچ                           ۸ عدد متوسط

روغن                         به مقدار لازم

نمک،فلفل،زردچوبه   به مقدار لازم

زعفران                      کمی

ابتدا پیاز را با مقداری روغن سرخ می کنیم بعد از اینکه پیاز کاملاً طلایی شد زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.سپس فلفل دلمه ای را که نگینی خرد کرده ایم به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. گوجه ها را خرد یا رنده کرده و سپس به بقیه مواد اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل و زعفران هم میریزیم. در این مرحله قارچها را که ورقه ورقه کرده ایم به بقیه مواد اضافه می کنیم اضافه کردن قارچ در این مرحله این حسن را دارد که قارچ خیلی آب نمی اندازد و شکل ظاهری خود را از دست نمیدهد و خیلی کوچک نمی شود.بعد از اضافه کردن قارچ میگذاریم تا آب مواد کاملاً تمام شود سپس تخم مرغها را در آن شکسته و خوب به هم میزنیم بعد از اینکه تخم مرغها پخته شدند غذا آماده است. نوش جان!!

 

طرز تهیه بیف استروگانف

 

طرز تهیه بیف استروگانف

 

مواد لازم برای ۲ نفر:

گوشت قرمز             ۳۰۰ گرم

سیب زمینی             ۳ عدد متوسط

هویج                       ۲ عدد متوسط

قارچ                         ۱۰ عدد متوسط

شیر                         نصف لیوان

خامه                       یک چهارم پیمانه

جعفری                   مقدار لازم

پیاز                         یک عدد

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

روغن                      به مقدار لازم

ابتدا گوشت را به صورت خلالی برش می زنیم و با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری آب میگذاریم تا بپزد وقتی گوشت تقریباً پخته شد و آب آن در حال تمام شدن بود شیر را به آن اضافه می کنیم و میگذاریم تا با شیر بپزد و شیر کاملاً به خوردش برود وقتی آب گوشت کاملاً کشیده شد آن را از روی حرارت برمیداریم بهتر است به همراه شیر یک قاشق خامه هم به گوشت اضافه کنیم. سیب زمینی و هویج را به صورت خلالی برش زده و در روغن سرخ میکنیم قارچها را نیز ورقه ورقه کرده و بطور جداگانه سرخ میکنیم.سپس گوشت را در وسط ظرفی که می خواهید غذا را در آن سرو کنید ریخته و سیب زمینی، هویج و قارچ سرخ کرده را دور آن بریزید و مقداری جعفری خرد شده روی آن بپاشید جعفری در این غذا فقط جنبة تزئینی ندارد بلکه طعم خوبی هم به غذا میدهد. سپس خامه را روی غذا بریزید.اکنون بیف استروگانف شما آماده خوردن است. نوش جان

نکته: طرز تهیة اصلی این غذا این است که به جای اینکه خامه روی غذا بریزید باید سس سفید(شامل آرد،شیر، آب مرغ و کره) را جداگانه آماده کرده و روی آن بریزید. من هر دو نوع را خورده ام ولی خودم  به این روشی که آموزش دادم را خیلی بیشتر می پسندم امیدوارم شما هم لذت ببرید.