خورش مرغ و آلو

 

مواد لازم برای ۲ نفر:

مرغ ( سینه یا ران)                               ۲ تکه

آلو بخارا                                              نصف پیمانه

پیاز                                                   ۱ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی                                  ۲ قاشق غذا خوری

کره                                                   ۲۵ گرم

نمک و فلفل و زردچوبه                         به میزان لازم

زعفران آب کرده                                 ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خرد کرده و با مرغ و کره مقداری تفت میدهیم سپس زردچوبه و فلفل را به آن اضافه می کنیم. رب را هم ریخته و تفت می دهیم تا خوش رنگ تر شود. بعد در حدود ۲ لیوان آب به آن اضافه کرده آلوها را هم می ریزیم و میگذاریم با حرارت ملایم در حدود ۱ ساعت و نیم بپزد در این فاصله اگر آب خورش خیلی کم شد باز کمی آب به آن اضافه کنید. در آخر نمک و زعفران آب کرده را هم داخل خورش می ریزیم و بعد از اینکه خورش کاملاً جا افتاد آن را از روی حرارت برمیداریم و در ظرف مورد نظر سرو می کنیم. به همین راحتی. نوش جان