خورش مرغ و آلو
خورش مرغ و آلو
مواد لازم برای ۲ نفر:
مرغ ( سینه یا ران) ۲ تکه
آلو بخارا نصف پیمانه
پیاز ۱ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
کره ۲۵ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و با مرغ و کره مقداری تفت میدهیم سپس زردچوبه و فلفل را به آن اضافه می کنیم. رب را هم ریخته و تفت می دهیم تا خوش رنگ تر شود. بعد در حدود ۲ لیوان آب به آن اضافه کرده آلوها را هم می ریزیم و میگذاریم با حرارت ملایم در حدود ۱ ساعت و نیم بپزد در این فاصله اگر آب خورش خیلی کم شد باز کمی آب به آن اضافه کنید. در آخر نمک و زعفران آب کرده را هم داخل خورش می ریزیم و بعد از اینکه خورش کاملاً جا افتاد آن را از روی حرارت برمیداریم و در ظرف مورد نظر سرو می کنیم. به همین راحتی. نوش جان
