پاستا با سس آلفردو
پاستا با سس آلفردو
مواد لازم
پاستا ( یا همون ماکارونی ) 150 گرم
سینه مرغ نصف سینه
قارچ 6 عدد متوسط
نمک و فلفل به میزان لازم
عصاره مرغ یک چهارم بسته
شیر یک پیمانه یا 200 سی سی
خامه نصف پیمانه
پیاز 1 عدد کوچک
آب لیمو ترش 3 قاشق سوپخوری
جعفری در صورت تمایل کمی
کره و روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را برش های نازک و دراز می زنیم و به مدت 2 ساعت در آب لیمو ترش و پیاز و نمک و فلفل مزه دار می کنیم. بعد از 2 ساعت آن را با کره تفت می دهیم بعد از اینکه چند دقیقه تفت دادیم قارچ ورقه شده را با کمی روغن مایع اضافه کرده و با حرارت زیاد تفت می دهیم تا قارچ آب نیندازد. از طرف دیگر در قابلمه ای آب و نمک و 1 قاشق روغن مایع ریخته و می گذاریم تا جوش بیاید سپس پاستا را به آن اضافه کرده و وقتی ماکارونی نرم شد آن را آبکش می کنیم. شیر را در قابلمة دیگری جوشانده و یک چهارم عصارة مرغ را به آن اضافه می کنیم دقت کنید اگر عصاره مرغ بیشتر شود غذا شور خواهد شد. سپس پاستا را به همراه قارچ و مرغ به آن اضافه کرده و میگذاریم تا شیر به خورد مواد برود. در آخر خامه را اضافه کرده و در صورت تمایل کمی جعفری هم داخل غذا می ریزیم. بعد از 2 تا 3 دقیقه غذا برای سرو آماده است.
