پاستا  با سس آلفردو

 

مواد لازم

پاستا ( یا همون ماکارونی )                       150 گرم

سینه مرغ                                              نصف سینه

قارچ                                                     6 عدد متوسط

نمک و فلفل                                             به میزان لازم

عصاره مرغ                                            یک چهارم بسته

شیر                                                       یک پیمانه یا 200 سی سی

خامه                                                      نصف پیمانه

پیاز                                                       1 عدد کوچک

آب لیمو ترش                                           3 قاشق سوپخوری

جعفری                                                   در صورت تمایل کمی

کره و روغن مایع                                      به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

 

ابتدا سینه مرغ را برش های نازک و دراز می زنیم و به مدت 2 ساعت در آب لیمو ترش و پیاز و نمک و فلفل مزه دار می کنیم. بعد از 2 ساعت آن را با کره تفت می دهیم بعد از اینکه چند دقیقه تفت دادیم قارچ ورقه شده را با کمی روغن مایع اضافه کرده و با حرارت زیاد تفت می دهیم تا قارچ آب نیندازد. از طرف دیگر در قابلمه ای آب و نمک و 1 قاشق روغن مایع ریخته و می گذاریم تا جوش بیاید سپس پاستا را به آن اضافه کرده و وقتی ماکارونی نرم شد آن را آبکش می کنیم. شیر را در قابلمة دیگری جوشانده و یک چهارم عصارة مرغ را به آن اضافه می کنیم  دقت کنید اگر عصاره مرغ بیشتر شود غذا شور خواهد شد. سپس پاستا را به همراه قارچ و مرغ به آن اضافه کرده و میگذاریم تا شیر به خورد مواد برود. در آخر خامه را اضافه کرده و در صورت تمایل کمی جعفری هم داخل غذا می ریزیم. بعد از 2 تا 3 دقیقه غذا برای سرو آماده است.