املت روسی
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
کنسرو مخلوط سبزیجات ۱ قوطی
گوجه فرنگی ۲ عددمتوسط
فلفل دلمه ای ۱ عدد متوسط
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره ۲۵ گرم
طرز تهیه:
ابتدا گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و با مخلوط سبزیجات که آب آن را گرفته ایم مخلوط می کنیم.

سپس تخم مرغها را در ظرفی شکسته و با نمک و فلفل خوب بهم می زنیم سپس کره را در ماهیتابه داغ می کنیم و تخم مرغها را داخل ظرف ریخته و میگذاریم با شعله ملایم بپزد طوری که زیر تخم مرغ ها کامل بگیرد ولی روی آنها تقریباً نیم بند شود.

سپس مواد را روی نصف تخم مرغها ریخته و نصف دیگر تخم مرغها با استفاده از کفگیر روی مواد قرار می دهیم و میگذاریم با شعله بسیار ملایم سرخ شود.

سپس به آرامی و با استفاده از ۲ کفگیر برمیگردانیم تا آن طرفش هم با شعله ملایم سرخ شود سپس در ظرف مورد نظر گذاشته و برش می زنیم .

می توانید با سس گوجه فرنگی این غذا را میل کنید.
