آش رشته

مواد لازم:

نخود                         نصف فنجان

لوبیا چیتی                نصف فنجان

عدس                       ۱  فنجان

سبزی آش                نیم کیلو

رشته آشی              ۲۰۰ گرم

پیاز                          ۴ عدد بزرگ

سیر                         ۱۰ حبه

نعنا خشک                ۳ قاشق سوپخوری سر پر

کشک                       به مقدار لازم

نمک و فلفل و زردچوبه  به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا نخود و لوبیا را داخل آب ریخته و می گذاریم تا نیم پز شود سپس عدس را اضافه می کنیم و میگذاریم تا حبوبات کامل بپزند اگر عدس را از اول بریزید عدس له می شود.بعد از اینکه حبوبات کامل پخته شد سبزی آش را اضافه می کنیم و  چند دقیقه بعد هم رشته ها را خرد کرده و داخل آش می ریزیم. من خودم کشک را داخل آش می ریزم ولی شما اگر دوست ندارید می توانید کشک را فقط روی آش بریزید بعد از اینکه رشته و کشک را اضافه کردید مزه آش را بچشید و اگر نمک احتیاج داشت به آن اضافه کنید چون رشته و کشک هر دو نمک دارند اگر زودتر نمک بریزید ممکن است آشتان شور بشود. فلفل را هم به مقدار دلخواه اضافه کنید. پیاز و سیر را باید جداگانه خرد و سرخ کنید بعد از اینکه پیاز سرخ شد باید در حدود ۳-۴ قاشق چایخوری زردچوبه به آن اضافه کنید و در حدود ۱ دقیقه اجازه دهید تا با پیاز سرخ شود و سپس از روی حرارت بردارید. در حدود سه چهارم از پیاز سرخ شده را داخل آش می ریزیم و مابقی را برای روی آش کنار می گذاریم.کمی روغن در ظرفی داغ می کنیم و نعنا ها در آن می ریزیم و در حدود ۱ دقیقه سرخ می کنیم. نیمی از نعنا داغ را هم داخل آش ریخته و مابقی را برای رویش می گذاریم.بعد از اینکه آش جا افتاد و بوی خامی رشته ها گرفته شد آش آماده است آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با کشک و نعنا داغ و پیاز داغ و سیر داغ تزئینش کنید.