کیک خامه ای با خمیر مارزیپان

 

مواد لازم:

کیک اسفنجی و خامه فرم گرفته مانند دستور کیک خامه ای

مواد لازم برای خمیر مارزیپان:

۳۷۵ گرم پودر شکر را با ۱۲۵ گرم پودر بادام مخلوط کنید سپس ۲ قاشق شربت (هر نوع شربتی که دوست دارید) را با ۱ عدد زرده تخم مرغ و ۱ قاشق چایخوری آب لیمو و هر رنگ مجازی که دوست دارید اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا خمیر یکدستی درست شود برای اینکه چسبندگی خمیر از بین برود باید کم کم به آن پودر قند اضافه کنید اینقدر ورز بدهید تا خمیر یکدست و بدون ترک بشود.

سپس کیک را مانند کیک خامه ای معمولی برش زده وسط و روی آن را خامه می مالید سپس می توانید خمیر را با وردنه باز کرده روی کل کیک را با آن بپوشانید و یا اینکه خمیر را به هر شکلی که دوست دارید در آورده و روی خامه قرار دهید. در کیکی که در تصویر می بینید من با آب لبو خمیر را قرمز کرده ام و سپس با استفاده از قالب به شکل ستاره و قلب برش زده و روی کیک قرار داده ام. امیدوارم خوشتون بیاد.