دنت
دسر شکلاتی (دنت)
مواد لازم:
آرد ذرت ۴ قاشق سوپخوری
شکر ۴ قاشق سوپخوری
شیر سرد در حدود ۲ لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپخوری

ابتدا آرد ذرت، شکر و پودر کاکائو را داخل قابلمة تفلون با هم مخلوط می کنیم سپس شیر را به آرامی به مواد اضافه میکنیم و خوب به هم میزنیم به طوری که آرد گلوله نشود بعد مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب به هم می زنیم مواظب باشید که یک لحظه غفلت در هم زدن باعث گلوله شدن مواد می شود. بعد از اینکه به جوش آمد حدوداً یک تا دو دقیقه بعد مواد شروع به سفت شدن می کند در این مرحله باید سریع مواد را از روی حرارت برداشته و با قدرت به هم بزنید تا کاملاً یکنواخت شود غلظت این دسر باید کمی شل تر از خامه صبحانه باشد و با توجه به اینکه زمانیکه آن را در یخچال قرار می دهید سفت می شود بعد از اینکه از روی حرارت برداشتید به آرامی اینقدر شیر به مواد اضافه کنید تا شل تر از خامه صبحانه شود (ممکن است شما بیشتر و یا کمتر از ۲ لیوان شیر نیاز داشته باشید). در صورتیکه رژیم غذایی ندارید می توانید در بعد از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید ۱ قاشق سوپخوری خامه سفید به مواد اضافه کنید. بعد از خنک شدن می توانید از آن به عنوان دسر و یا حتی خامه شکلاتی صبحانه استفاده کنید.