سالاد کالباس و سبزیجات
طرز تهیه سالاد کالباس و سبزیجات
مواد لازم:
کاهو ۱ عدد متوسط
نخود فرنگی ۱ فنجان
ذرت بخار پز ۱ فنجان
گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
هویج ۲ عدد متوسط
کالباس ۲۰۰ گرم
مواد لازم برای سس:
سس مایونز ۱ فنجان
ماست ۱ فنجان
سرکه ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
سس گوجه ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا کاهو را شسته و خرد می کنیم سپس ذرت و نخود فرنگی و هویج را می پزیم البته می توانید از کنسرو مخلوط سبزیجات هم استفاده کنید ولی من معمولاً خودم در ماکروفر می پزم . هویجها را نگینی خرد کرده و با کمی آب به مدت هفت دقیقه روی قدرت ۱۰۰ ماکروفر می گذاریم بپزد. نخود فرنگی و ذرت هم روی قدرت ۱۰۰ به مدت ۳ دقیقه کاملاً پخته می شوند. پختن نخود فرنگی در ماکروفر این حسن را دارد که رنگ نخود کاملاً سبز می ماند. عکس زیر نمونه ای از نخود فرنگی پخته شده در ماکروفر است.

این مواد را بعد از پخته شدن روی کاهو ریخته و کالباس و گوجه فرنگی را هم نگینی خرد کرده و به بقیة مواد اضافه میکنیم.
برای تهیه سس ابتدا ماست را با سس مایونز کاملاً مخلوط کرده تا یکدست شوند سپس بقیه مواد را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم سپس سس را روی سالاد ریخته و سرو می کنیم. نوش جان![]()