طرز تهیه کیک خامه ای با رویه شکلاتی

مواد لازم:

مواد لازم برای تهیه این نوع کیک دقیقاً همانند کیک خامه ای است که قبلاً آموزش دادم فقط با این تفاوت که به جای اینکه روی کیک را با میوه تزئین کنیم ابتدا خامه مالیده و سپس روی آن را با یک لایه شکلات پوشش میدهیم برای اینکار و برای مقدار موادی که در کیک قبلی آموزش دادم به حدود ۲۰۰ گرم شکلات تخته ای نیاز داریم این شکلات را باید در ظرفی قرار داده و روی یک کتری آب در حال جوشیدن قرار دهیم تا شکلات با بخار آب ذوب شود (روش بن ماری) بعد از اینکه شکلات کاملاً ذوب شد یک چهارم پیمانه روغن مایع را به آن اضافه کرده و کاملاً مخلوط می کنیم و وقتی ولرم شد به آرامی روی سطح کیک ریخته و با چاقو یا کاردک مخصوص شکلات را کاملاً در سطح کیک پخش می کنیم

بعد از اینکه شکلات را بطور کامل در سطح کیک پخش کردیم کیک را نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم تا شکلات کاملاً سفت شود سپس روی کیک را با خامة فرم گرفته به شکل دلخواه تزئین می کنیم

+ نوشته شده     توسط خاله شيكمو  |